25.01.2021

Допомога зволожувачів і очищувачів повітря

За останні десятиліття помітно погіршилася екологічна обстановка на нашій планеті. Пов'язано це зростанням автомобільного транспорту на дорогах, збільшення кількості підприємств, які забруднюють навколишнє середовище, зростання населення тягне за собою збільшення виробничих потужностей, а разом з тим і відходів. Все це справляє негативний вплив на навколишнє середовище і на здоров'я мешканців планети Земля.

Екологія сучасних міст погіршується, урбанізація зростає, часті стреси, прискорений ритм життя – все негативно позначається на імунітеті, спричиняє різні захворювання. Багато помічають небувале зростання онкологічних, респіраторних захворювань, різних інфекцій, грипу. В цілому погіршення екології не кращим чином позначається на імунітеті.

Візьмемо, наприклад, опалювальний сезон. Температура повітря в приміщенні зростає, найчастіше регулювати її немає можливості, за чим слідує зниження вологості повітря.


Яку роль відіграє вологість?

 

Вологість відіграє величезну роль у функціонуванні організму, якщо недостатня вологість – це негативно позначається на слизовій оболонці носа і рота, вона пересихає, і індивід ризикує бути заражений вірусами або бактеріями. Створюється відчуття набряклості, печіння і подразнення в горлі і в носоглотці. Коли вологість правильна, а слизова оболонка досить зволожена, вона у повній мірі здатна фільтрувати повітря, очищаючи його від небажаних збудників, що провокують захворювання.

Оскільки опалювальний сезон в середньому триває цілих шість місяців (півроку, на хвилиночку!), той період, коли наш організм відчуває дискомфорт від недостатньої вологості – великий, це не враховуючи, що в залежності від клімату – літо так само може бути сухим. Кращим виходом в подібній ситуації, є придбання зволожувача повітря VENTA, який за допомогою природного пароутворення, зволожує повітряні маси, за сумісництвом очищаючи їх. Вологе повітря покращує функціонування слизової оболонки, яка здатна краще протистояти різним інфекціям, отже, зміцнює імунітет. Людина просто позбавляє себе від непотрібних лікувань, обстежень, і відчуває себе в подібній обстановці комфортно і природно! Настільки важливо знаходиться в підходящою, нашому організму в навколишньому середовищі.

Сміливо варто заявити, що зволожувач і очищувач повітря збільшує здатність організму протистояти будь-якої хвороби, що актуально в зимовий період, так і в літній час (згадаймо, літо – це пора активного використання кондиціонера, який сушить мікроклімат приміщення).



Чому саме мийка повітря VENTA?

 

Тільки мийка повітря наситить повітря необхідною кількістю вологості, при наявній температурі повітря всередині. Таким чином в приміщення створюється саморегулююча система, здатна підтримати оптимальний, з медичної точки зору, рівень вологості, уникаючи зайвого зволоження і зайвих викидів у повітря (наприклад вапно).

Приємний бонус - зволожувачі повітря Venta мають функцію очищення, яка очищає атмосферу від видимого сміття (пил, шерсть домашніх тварин, пилові кліщі), так і від невидимих недоброзичливців (бактерії, віруси).

І хто від такого відмовиться? У нашому сучасному світі, зростає і розвивається з шаленою швидкістю, варто почати піклуватися про себе вже «вчора», а не в поспіху гнатися вперед. Адже наш прекрасний організм, посудину, дуже податливий до зовнішніх впливів, а враховуючи наші ритми, неозброєним оком видно, що час на турботу про себе залишається не так вже й багато. Зрештою, ми не вічні, з часом, стаючи старше, всі процеси в організмі сповільняться, те, чим ми харчувалися і дихали, дасть видимий результат. І якщо через пару десятків років у вас є непереборне бажання виглядати чудово, не тільки зовні, але і відчувати всередині себе неприборкану енергію, яка буде рухати вас вперед, варто подумати про це вже зараз і прийняти необхідні заходи. Так, сучасні реалії і прогрес здатні змусити нашу «обкладинку» виглядати чудово, але чи потрібно це, якщо всередині вас будуть підгнилі «сторінки»?


Любіть себе не тільки зовні, але і внутрішньо. Подбайте про себе вже зараз, забезпечивши навколишній простір чистим і свіжим повітрям, за допомогою зволожувача очисника повітря VENTA. Це стане вашим першим кроком на шляху до здоров'я та довголіття!

Інші статті