15.01.2021

Чим відрізняється очищувач повітря від зволожувача

Забруднене повітря часто стає причиною безлічі захворювань. «Здорове повітря »цінується все більше. Науковий прогрес не стоїть на місці, постійно розвивається і вдосконалюється, розробляючи спеціальні пристрої для очищення та зволоження навколишнього середовища, які створюються для того, щоб повністю змінити стан атмосфери в якому б то ні було приміщенні. Варто відзначити, що брудний і сухе повітря має свої наслідки: загальна слабкість, запаморочення, підвищена стомлюваність, розвиток і загострення алергічних реакцій, подразнення слизових оболонок організму, часті вірусні захворювання. В ідеалі фахівцями рекомендується застосування в закритих приміщеннях обох девайсів, що допоможе максимально оптимізувати клімат в приміщенні. Якщо ж немає можливості придбати обидва апарати, то варто розібратися, чим один відрізняється від іншого.

 

Що ж краще очисник повітря або зволожувач?

 

Однозначної відповіді на це питання немає. Це абсолютно різні за функціями пристрою. Розглянемо, що ж із себе представляє кожне з них.

Очищувач повітря

 

Головним завданням повітроочисника є видалення з повітря всіх шкідливих речовин (випаровування побутової хімії, цвіль, дим, пісок, продукти життєдіяльності пилових кліщів), мікроорганізмів і вірусів, неприємних запахів (домашні тварини, запахи в специфічних кімнатах, таких як кухні, туалети). Очищувачі повітря винайдені для того, щоб максимально ефективно оновити мікроклімат в приміщенні, наповнити атмосферу чистотою, знищуючи небезпечні для організму бактерії і віруси, зменшуючи тим самим виникнення алергічних реакцій і зміцнюючи імунітет. Очисник повітря - це фільтр, бар'єр запобігає потрапляння збудників хвороб в ваш організм!

 

Зволожувач повітря

 

Призначений для створення комфортної атмосфери в будинку або офісі, забезпечуючи необхідний оптимальний рівень вологості, методом випаровування води зі спеціальних резервуарів. Оскільки сухість робить згубний вплив на організм, зволожувачі користуються великою популярністю, особливо в холодну пору року, коли опалення сушить повітряний простір і вологість власними силами складно контролювати. Сухість негативно впливає на людський організм (сухість шкіри, погіршення зір, хронічна втома, алергії, часті простудні захворювання і тд.), Предмети інтер'єру та кімнатні рослини, тому вологість відіграє велику роль в щоденному комфорті.

Чим відрізняється очищувач від зволожувача?

 

Відмітною ознакою є принцип роботи. Повітряочищувач позбавляє від шкідливих речовин і запахів більш ніж на 90%, а зволожувачі, в свою чергу, забезпечують і підтримують показники оптимальної вологості в діапазоні 40-60%, без очищення. Зволожувач дуже актуальне в зимову пору року, в зв'язку з опалювальним сезоном і популярний в житлових приміщеннях і офісах, де люди проводять багато часу. Очисники, як правило, популярні і навіть необхідні в приміщеннях, де особливо сильно забруднено навколишній простір (наприклад, виробничі приміщення), але і в житлових приміщеннях він не зайвий, коли в будинку є алергік або мікроклімат приміщення потребує очищення спеціальним пристроєм. За допомогою спеціального датчика - гігрометра, ви зможете визначити, що в приміщенні варто коригувати - вологість або ж усунути важке повітря. Кожен девайс вимагає належного догляду; простір близько пристроїв, вимагає прибирання, а фільтри своєчасної очистки та заміни, в разі зносу.



 Очищувач повітря Venta нове покоління на світовому ринку

 

Рекомендації

 

p>Конкуренція на ринку по очищенню і зволоженню досить велика, вимоги та очікування зростають. Адже в свій будинок хочеться купувати таку техніку, яка не порушить звичні підвалини, наприклад, щоб девайс працював тихо, економно споживала енергію, але при цьому мав високу потужністю і продуктивністю, та й не займав половину кімнатного простору. Всіма перерахованими вище властивостями володіє очисник Venta LP60 WiFi. А c додатково функцією WiFi, за допомогою спеціального додатку, ви можете управляти пристроєм від Venta віддалено, перебуваючи в іншій кімнаті або взагалі поза домом. Завдяки двом наборам фільтрів (передфільтр, Нера фільтр VENTAcel Nelior H13, вугільний фільтр Ventacarb) очищувач повітря Venta є більш ніж достатньо потужності і ефективним, очищаючи повітря до 99,95% від забруднювачів. Цей апарат може охопити приміщення площею до 75 квадратних метрів, коли звичайні очисники охоплюють простору в межах 10-40 квадратних метрів. Тільки оцінивши всі значущі для вас параметри, ви зможете здійснити зважений вибір. Очисник повітря незамінний девайс в кожній оселі!

Venta LP 60 - це остаточний і безпомилковий вибір кліматичного приладу!

Зробіть своє життя простіше з Venta.

Інші статті