01.02.2021

Название

В процесі розробки і виробництва багатофункціональних приладів компанія-виробник Venta проводить постійні регулярні розрахунки. В результаті фахівці звертають увагу на максимальну кількість води, продуктивність вентилятора, габарити решіток, беруть активну участь у заборі повітряних мас.

Тому кліматичний комплекс Venta ‒ це високоякісна модель, що бере участь в створенні сприятливого мікроклімату в квартирі, офісі або будинку. Позитивні відгуки користувачів підтверджують той факт, що даний пристрій займає лідируюче місце в рейтингу популярних кліматичних систем в Україні.

Принцип роботи приладу

Venta LPH60 WiFi ‒ перший у всьому світі комплекс з передовою системою очищення, який працює за принципом «холодного випаровування». Таким чином, повітряні маси «промиваються» великою кількістю води, що виконує функцію стандартного фільтра. Інтернет-магазин допоможе вибрати відповідне рішення для будь-якого приміщення. Модель представлена в білому або чорному корпусі.

Особливості роботи:

  • В піддоні, де знаходиться вода, розташований барабан і набір дисків.
  • Під час обертання диски зволожують і в той же час очищають повітря в кімнаті, створюючи оптимальний клімат.

Однак кліматичний комплекс був трохи змінений: виробник зробив диски ще більш тонкими і акуратними. Рифлена структура допомагає розпорошувати як можна більшу кількість води і збирати величезні скупчення пилу і інших мікробів.

Для простого обслуговування всієї конструкції розробники передбачили наявність гігієнічних дисків, що мають антисептичну дію. Крім того, вони допомагають знизити рівень жорсткості води у випадку, коли була використана не очищена рідина, а звичайна вода з-під крана.

Особливості експлуатації кліматичного приладу

Вибираючи кліматичні комплекси зволожувачі з очищенням повітря, важливо розглянути одразу кілька актуальних рішень. Великий асортимент компанії і демократична ціна допоможуть клієнтам ознайомитися і придбати популярний кліматичний прилад.

Застосування гігієнічного диска є одним з важливих переваг цього приладу:

  • Диск складається з спеціальних гранул і за рахунок іонного обміну вдається пом'якшити воду, позбавляючись тим самим від бактерій.
  • Такі гранули повністю просякнуті іонами срібла, що підтверджує наявність відповідного антибактеріального ефекту.

Кліматичний комплекс, купити який можна за демократичною вартості, доповнений даними дисками, що фіксуються на пластинчастому барабані. При цьому варто зазначити, що термін експлуатації гігієнічного диска становить близько 3 місяців. Це стосується випадків, коли прилад буде працювати без перерви 24/7. Крім того, на експлуатаційний термін прямий вплив має якість води, яку користувач заливає ‒ звичайна з-під крана або очищена.

Набір фільтрів

Вибір мийки залежить від певного типу приміщень, так як кожна модель розрахована на роботу на конкретному відрізку території. Визначившись з габаритами приміщення в квартирі або в будинку, потрібно ознайомитися зі списком фільтрів.

Сучасна кліматична установка для квартири має у своєму наборі наступний список:

  • Запатентований фільтр VENTAcel NELIOR ‒ здатний фільтрувати повітряні маси, очищаючи їх від 99,95% частинок, розмір яких варіюється в межах 0,07 мкм (вірус грипу). Це ідеальний захист від дрібного пилу, квіткового пилку, спор цвілі і грибка, тютюнового диму, вірусів, мікробів. За ступенем очищення фільтр в кілька разів перевершує традиційний HEPA-фільтр.
  • Мембрана Nelior ‒ шар волокон, що рівномірно розподілений по поверхні. Причому діаметр волокон становить всього 0,02-0,2 мкм порівняно з розміром стандартного HEPA-фільтра (0,5-1 мкм). В результаті відбувається низький опір фільтра при більш якісної очищення повітряних потоків.

Розбираючись з тим, який вибрати кліматичний комплекс, необхідно враховувати також ступінь забруднення в певному приміщенні. Це прямим чином позначається на ефективній роботі приладу.

Переваги використання кліматичного комплексу

Представлена система поєднує в собі відразу два важливих приладу в одному пристрої ‒ зволожувач і мийка. Тому відбувається одночасне очищення повітря з природним зволоженням.

Щоб купити кліматичну установку в чорному або білому корпусі, необхідно попередньо ознайомитися з її основними перевагами:

  • Автоматичне регулювання роботи двигуна дозволяє здійснювати якісний контроль за рівнем забруднення повітряних мас.
  • Використання додаткового вугільного фільтра сприяє позбавленню від сторонніх неприємних запахів.
  • Мінімальний рівень шуму ‒ всього 17 дБ. Таким чином, цей пристрій вважається самим тихим серед сучасних очисників.
  • Принцип «холодного випаровування» надає можливість повітрю забрати необхідну кількість вологи, тим самим запобігаючи перезволоження.

Під час роботи установка виключає утворення білого нальоту на предметах меблів, техніки та інших речах. Крім того, прилад не потребує складного обслуговування: важливо доливати воду в спеціальну ємність і через деякий час замінити гігієнічні диски. Вбудований режим самоочищення спрощує процедуру регулярного миття даної конструкції.

Інші статті