04.06.2021

Мийка повітря і очисник : робота в тандемі


Для створення і подальшої підтримки оптимального мікроклімату в квартирах, будинках або офісних приміщеннях знадобиться сучасне мийка повітря, яке відрізняється підвищеними показниками продуктивності. Представлений прилад успішно комбінує в собі відразу дві важливі функції – зволоження і очищення повітряних мас в приміщенні. Це одно з основних і важливих відмінностей перед стандартним зволожувачем повітря. ремінний пристрій здатний не лише ефективно зволожувати повітряні потоки в кімнаті, але і також справлятися з наступними завданнями:
•очищення повітря від вуличного пилу, який проникає в приміщення разом з потоками свіжих повітряних мас з відкритих вікон, дверей;
•очищення повітря від пилку, який є одним з найсильніших і поширеніших алергенів;
•очищення повітря від гару, диму і інших неприємних запахів;
•очищення повітря від шерсті домашніх тварин, яка також входить в список популярних алергенів.
Таким чином, в квартирі, у будинку або на вашому робочому місці вдається створити сприятливий мікроклімат, підтримуючи здорову атмосферу в приміщенні.


Функціональні особливості очисників повітря


Очисники повітря – спеціальні сучасні прилади, які можна назвати багатофункціональними, за рахунок величезної кількості функцій і переваг. Такі пристрої з легкістю справляються з підтримкою здорового балансу в повітрі, який знаходиться в закритих приміщеннях. В результаті вдається уникнути небажаного розвитку всіляких хвороботворних вірусів і мікробних організмів.
Працююче миття здатне знищувати до 90редных мікроорганізмів і при цьому освіжати повітряні маси. Це особливо важливо в зимовий період, коли немає можливості регулярно провітрювати кімнату.
Крім того, очисник Venta відрізняється наявністю двох фільтрів, що забезпечують високоякісну потрійну фільтрацію. За рахунок застосування HEPA фільтру VENTAcel Nelior H13 і вугільного фільтру Ventacarb, вдається очищати повітряні маси на 99,95В результаті очисник справляється з видаленням навіть дрібних вірусів грипу, розмір яких до 0,07 мікрон.
Сучасні моделі здатні очищати повітряні маси в приміщеннях, допомагаючи позбавитися від диму, неприємних запахів, від пилу, бруду, квіткового пилку і інших алергенів.


Якої чистоти має бути повітря в квартирі


У кожній квартирі відмічають наявність забруднених повітряних потоків. Причому забруднення повітря здійснюється зі всіляких джерел:
1.Частки пилу і бруду, які разом зі свіжим повітрям потрапляють в житла в процесі провітрювання – через відкриті вікна, вентиляційні системи. Окрім вуличного пилу, в кімнаті також опиняються вихлопні гази машин, забруднення з фабрик, заводів і інших підприємств.
2.Випари від предметів меблів, всіляких обробних матеріалів. В результаті в квартирному повітрі відмічають підвищену кількість формальдегідів.
3.Забруднення біологічного типу від людей – антропотоксины. Крім того, людське тіло здатне виділяти аміак, ацетон, аміни, феноли, а також вуглекислий газ СО2.
Одним з головних показників чистого повітря є точна концентрація СО2 : чим вище її показники, тим гірше вентиляція. Ця формула досить проста : чим гірше вентиляція в житлі, тим більше забруднень скупчується в квартирі.
Згідно з Гостом, оптимальна концентрація СО2 може варіюватися в межах від 800 до 1400 проміле, але лікарі рекомендують дотримуватися максимально допустимої відмітки до 800 проміле.


Який мікроклімат вважається комфортним для людини


Мікроклімат в приміщенні – це усе внутрішнє середовище, яке є повітрям, що знаходиться усередині кімнати. Від якості такого мікроклімату безпосередньо залежить самопочуття кожної людини.
Окрім чистоти повітряних мас, варто також потурбуватися про наступні параметри:
•Температурні показники. У теплу пору року оптимальна температура в житлах варіюється в межах 22-25 градусів, а в холодний час близько 23-24 градусів.
•Показники вологості. У квартирі рекомендується підтримувати вологість повітряних мас в межах 40-60br />Крім того, в житлі важливо забезпечити безперешкодне подання свіжих повітряних мас, що позитивно позначається на необхідній концентрації СО2. Свіжість повітря безпосередньо залежить від справної вентиляційної системи.


Тандем мийки і очисника


Для створення комфортного мікроклімату в квартирі знадобиться одночасне зволоження і очищення повітряних мас, що поступають з вулиці, а також повітряних потоків, які вже знаходяться в закритому приміщенні. З такою метою власники встановлюють зволожувачі повітря, які забезпечують оптимальний рівень вологості, а також – очисник повітря, що дозволяє позбавитися від пилу, алергенів, диму і інше. Це ідеальний тандем для створення і підтримки здорової атмосфери в кожній кімнаті.


Супер пропозиція від компанії Venta


Компанія Venta надає своїм покупцям унікальну пропозицію – купити очисник повітря LP60 Wi - Fi і в подарунок отримаєте мийку повітря LW45 за ціною LPH60 Wi - Fi. В результаті ви отримуєте відразу два ефективні прилади за ціною одного.
Таким чином, використання очисника і миття в тандемі позитивно впливає на якість очищення повітряних мас – збільшується первинна площа очищення. Додатковий бонус – усі переваги, характерні для 6-ої серії миття від Venta.
Крім того, відмічає мінімальна кількість витратних матеріалів, оскільки потрібно буде робити виключно заміну фільтрів один раз в рік. Нескладний спосіб відходу за пристроями, а також можливість вибору – робота з одним або декількома наборами фільтрів, спрощують процес експлуатації приладів в цілому. Такі пристрої можуть працювати в одному приміщенні або в різних кімнатах з додатковим застосуванням ароматичних добавок від Venta.
В результаті власники квартир, будинків, офісних приміщень зможуть купити очисник повітря в Україні з важливою функцією зволоження, створюючи здоровий мікроклімат у будь-якому приміщенні. У асортименті компанії представлені відразу декілька моделей, які відрізняються не лише дизайном, конструкцією, але і також обслуговуваною площею.
Таким чином, для кожної кімнати вдасться підібрати ідеальне рішення. Представлені прилади не займають надто багато вільного місця і відмінно впишуться у будь-який стиль інтер'єру.

Інші статті