18.01.2021

Принцип роботи мийки повітря

Мийка повітря – сучасний прилад, в якому успішно поєднується кілька корисних опцій. Проста конструкція з легкістю виконує функції зволоження повітряних потоків в приміщенні, а також виступає в якості очисника, а це основні переваги порівняно зі стандартними зволожувачами повітря.
Постійне використання даного приладу позитивно позначається на якості повітря, яким дихають всі члени сім'ї. Пристрій допомагає впоратися з шерстю домашніх тварин, квітковим пилком, запахом гару, дрібними частинками пилу.

 

Принцип експлуатації пристрою

 

Принцип роботи сучасних моделей від Venta відрізняється простотою, що робить їх досить популярними і затребуваними. Головне завдання полягає в тому, що прилад пропускає повітряні потоки через воду, що виконує функцію повноцінного фільтра. При цьому вода знаходиться в окремій ємності.

 

принцип роботи та застосування приладу вента
 

Мийка повітря: принцип роботи та застосування полягає в наступному:
• За рахунок дії вентилятора певна кількість повітря з кімнати потрапляє усередину пристрої.
• Всі потоки потрапляють на пластинчастий барабан, що не перестає обертатися. Його лопаті постійно змочують у воді.
• Водне середовище з легкістю затримує всілякі дрібні частки, розмір яких може сягати близько 10 мікрон. Такий вибір добре підходить для власників будинків, де знаходиться величезна кількість кімнатних рослин. Прилад збирає їх пилок, а також справляється з альдегідами від тютюнового диму.
Коли постає питання про те, що вибрати: зволожувач або мийку, завжди варто віддавати перевагу другому варіанту. Адже ця конструкція забезпечує додаткове зволоження повітряних потоків до оптимальних показників – 40-60%. Це здійснюється за рахунок випаровування чистої води в спеціальній ємності.

 

Основні характеристики

 

Кожен вид представлених пристроїв гарантує поступове зміна рівня вологості у приміщенні, що також залежить від визначених температурних показників. Таким чином, на предметах меблів або побутової техніки не утворюється білий вапняний наліт, що є головною причиною сильного перезволоження потоків повітря.

Мийки повітря Venta можуть працювати в будь-якій з кімнат і відрізняються наступними особливостями:
• Кожна з моделей характеризується різним обсягом, що свідчить про її експлуатації в конкретному приміщенні. Вони мають правильно розраховану площу «дзеркала» води. Крім того, виробник приділив особливу увагу площі лопатей обертових барабанів – завдяки їм волога проникає у повітряні потоки.
• Всі прилади рекомендується встановлювати на підлозі. Це пояснюється тим, що більша частина пилу опускається вниз, так як вона важча за повітря. Максимальна концентрація пилку зберігається на висоті близько 1 м.
Рейтинг найкращих мийок очолює продукція компанії Venta. Виробник приділяє особливу увагу якості своїх пристроїв, завдяки активному застосуванню сучасних технологій і екологічно чистих матеріалів.

 

Переваги продукції від Venta

 

Мийка повітря, зволожувач очищувач німецького виробника Venta

Головні переваги цих приладів – це одночасне виконання зволоження і очищення повітряних потоків. Мийка повітря Venta якісно «промиває» повітря і при цьому не вимагає додаткового застосування різних фільтрів.
Серед основних переваг також виділяють:
• Проста процедура обслуговування. Регулярний догляд за пластинчастим барабаном і ємністю, де знаходиться вода – це все, що потрібно для якісного обслуговування.
• Проведення комплексної очистки досить просте і зрозуміле. Адже розробники створили конструкцію з розбірними деталями, що легко витягуються з першої необхідності.
• Принцип холодного випаровування виключає можливість перезволоження повітряних потоків. В результаті В кімнаті зберігається оптимальний рівень вологості, який необхідний для здоров'я людини.
• Водне середовище – це гарантія високої продуктивності та ефективності, що зберігається протягом тривалого часу.
Мийка повітря – ідеальне рішення в процесі боротьби з пасивним курінням і алергічними реакціями на квітковий пилок, шерсть тварин. Під час своєї експлуатації конструкція здатна очистити потоки не тільки від пилових частинок, але і також позбутися від неприємних запахів.

 

Установка і експлуатація

 

Мийка повітря максимальної 99,95% ступеня очистки повітря

Підлогове розташування пристрою обумовлено його конструктивними характеристиками. Модель повинна знаходитися на відстані 50 см від інших предметів меблів і побутових приладів. Таким чином, її бічні частини не повинні впритул торкатися до іншим предметами.
Крім того, не рекомендується залишати прилад під столом, під стільцем або інший меблями. Адже влучення кімнатного повітря здійснюється через верхню частину корпусу, а виходять потоки – через бічні стінки.

Мийку повітря купити в Україні за демократичною ціною. Всі моделі даного бренду – це високоякісні пристрої, що характеризуються надійністю і тривалою експлуатацією. Німецька продукція проходить ретельні перевірки перед тим, як потрапити в серійне виробництво. Виробник приділяє особливу увагу не тільки підібраним матеріалами, але й інноваційним технологіям, що дозволяють створювати сучасні конструкції.

Інші статті