15.01.2021

Очищувачі проти грипу

З настанням холодів в осінньо-зимовий період збільшується ймовірність захворіти на грип чи застуду. Відсутня в будинках природна повітряна циркуляція в комплексі з теплом  в опалювальний період, створює сприятливі умови для розмноження різноманітних бактерій і вірусів. Справитися з ними допоможе придбана мийка повітря Venta LPH60, яка об'єднує в собі функції зволоження і професійного очищення повітря.


За допомогою даного багатофункціонального приладу ви зможете очистити повітряний простір вашої квартири не тільки від пилових частинок, але і від різних вірусів грипу і хвороботворних бактерій. І навіть, якщо в будинку вже з'явився хворий, то використання очищувача Venta LPH60 в значній мірі прискорить процес одужання. Зволожений очищене повітря буде благотворно впливати на слизові дихальних шляхів, не дозволяючи їм пересихати і тим самим перешкоджаючи розмноженню бактерій.

 

Унікальний очисник-зволожувач повітря 

 

Розробники оснастили унікальний прилад 3-ма наборами фільтрів, завдяки яким стало можливим здійснювати потрійну фільтрацію повітряного потоку надходить в квартиру. Це дозволяє перешкоджати проникненню абсолютно всіх видів забруднень і забезпечувати на площі до 75 м² очищеним на 99,95% повітрям. Таким чином,  видаляючи віруси і бактерії, що сприяють виникненню інфекцій, здійснюється профілактика грипу, як в домашніх умови, так і в офісних приміщеннях.

Під час епідемії ймовірність зараження дуже велика: в транспорті по дорозі на роботу, в супермаркетах або інших багатолюдних місцях, де можна зустріти чхає або кашляє людини. Якщо в приміщенні присутня людина заражений грипом, то вірус поширюється дуже швидко. Тому встановлений очищувач повітря допоможе в боротьбі проти грипу.

У зволожувач і очищувач повітря Venta створить сприятливий і безпечний клімат в квартирі і будинку


Крім цього прилад має ряд переваг:

  • в процесі роботи демонструє низьке споживання електроенергії;
  • здатний перешкоджати проникненню мікрочастинок розмірів до 0,07 мікрон, що гарантує видалення вірусів грипу;
  • оснащений вбудованими датчиками забезпечує індикацію якісних характеристик повітря в режимі реального часу, які можна відстежувати на найбільшому інтерактивному дисплеї;
  • працюючи за принципом унікальної технології холодного пара, запобігає перезволоження, що сприяє розвитку цвілі, і виключає появу білого нальоту на навколишні предмети.

    Очищувач повітря Venta LPH60 вбиває віруси і забезпечує максимально комфортний мікроклімат в будинку для гарного самопочуття. Даний метод боротьби із захворюваннями в період епідемії буде найбільш ефективним. Можливість підтримувати в приміщенні правильний рівень вологості є також профілактикою застуди та ГРВІ.

    Сучасні інноваційні технології, використані при створенні приладу, надають можливість успішно справлятися & nbsp; з різного роду хвороботворними мікроорганізмами провокують захворюваннями.

    Здійснювати управління приладом можна за допомогою пульта або через безкоштовний додаток, встановлений на Android / iOS. Не дивлячись на значну потужність, пристрій працює тихо, не створюючи дратівливого шуму, що дозволяє залишати його включеним в нічний час. Наявність 5-ти робочих режимів, дозволяє вибирати оптимальну швидкість обертання вентилятора. Присутній автоматичний режим,  ретельно контролює рівень частинок для постійного підтримання в державі здорового середовища.

Інші статті