25.01.2021

Очищення зволожувача і очищувача Venta

Одна з основних проблем сучасності - це способи оздоровлення повітря, яких зараз існує величезна кількість. Поступово набираючи обертів, мийки повітря Venta, завойовують впевнену позицію на ринку подібних пристроїв: вони довговічні, багатофункціональні, безпечні, компактні і виконую свої функціональні обов'язки на 100%. Venta - це унікальні прилади, який поєднує в собі одночасно дві функції: очищення і зволоження, два важливих показника для доброго здоров'я і комфортного життя.

 

Оскільки більшу частину дня людина проводить в будівлі, будь то квартира, офіс або інше приміщенні, можна з упевненістю стверджувати, що мікроклімат безумовно важливий, саме тому забезпечення приміщень цими девайсами стає все популярнішим. Адже для них немає сезону, неважливо літо чи зима, мийка повітря завжди очистить і зволожить повітря в необхідній кількості.

До експлуатації мийок повітря варто так само відноситься відповідально. Якісне очищення безпосередньо залежить від стану фільтра, а точніше від своєчасної його чистки.

Що потрібно знати ?

  1. Перш за все, відключіть прилад від електроживлення;
  2. Бічні поверхні ви зможете відщепнути, легко натиснувши на них;
  3. Натисніть блокувальні кнопки;
  4. Розкрийте ребристі крила;
  5. Вимкніть штекер мережевого шнура;
  6. Вийміть моторний блок;
  7. Вийміть мережний кабель.

    Після цих нескладних маніпуляцій, варто протерти блок мотора і самі вентиляторні лопаті виключно чистою і не мокрою ганчіркою, верхню кришку ви можете вимити в душі, під напором води, але майте на увазі, що температура не повинна перевищувати 60 градусів.

    Уникайте потрапляння води всередину моторного блоку!

Для того щоб зібрати мийку :

    1. Переконайтеся в тому, що кришка пристрою абсолютно суха;
    2. Мережевий шнур назад пропустіть через кабельний канал;
    3. У гніздо харчування моторного блоку вставте штекер блоку живлення і затисніть його утримувачем;
    4. Моторний блок в правильному напрямку поверніть в верхню частину;
    5. З'єднайте обидва ребристих крила між собою і зафіксуйте їх, натиснувши на виступаючі краї;
    6. Поверніть обидві бічні панелі в початковий стан.

Якщо вам щось заважає закрити верхню кришку, зверніть увагу на важіль автоматичного відключення, якщо ви бачите, що він виступає в сторону, натисніть на нього, тим самим повернувши його в необхідне положення для закриття.

Після цього, мийка повітря Venta повністю готова до експлуатації. Подібну операцію з очищення пристрою слід проводити кілька разів на рік, в окремих випадках частіше, якщо ви наблюдется більш швидке його забруднення. Уважно стежте за тим, щоб непотрібна рідина або навіть погано витерта волога не потрапила всередину моторного блоку, ретельно просушуйте і протирайте верхню частину приладу.

Для більш якісного очищення приладу (бруд, проникла всередину, не завжди видаляється за допомогою душа), ви можете використовувати спеціальний очищувач, який являє собою рідину, що складається зі спирту і кислоти.Все що потрібно, це наповнити резервуар теплою водою (вона прискорює процес очищення), додайте спеціалізований очищувач, дайте пристрою попрацювати протягом декількох годин, після чого злийте всю воду з резервуара, сполосніть і використовуйте очисник-зволожувач повітря як раніше.

Виділимо основні моменти:

      1. Кожен раз переконуйтеся в тому, що прилад не підключений до мережі;
      2. Не розбирайте двигун, не допускайте абсолютно ніякого контакту двигуна з водою;
      3. Тільки верхню кришку промивайте водою, всі інші частини тільки сухою ганчіркою;
      4. Промивати миються частини водою, не вище 60 градусів;
      5. При складанні переконайтеся, що всі частини абсолютно сухі!

На окрему увагу заслуговують гігієнічні добавки. Для чого вони потрібні? Головна функція гігієнічних добавок полягає в тому, що вони запобігають ріст мікроорганізмів, які можуть надходити з повітря і води в воду пристрою. Завдяки цим добавкам, бруд, яка збирається і накопичується в приладі (кліщі, пилок, шерсть, різні волокна речей домашнього вжитку), що не "цвіте" і не сприяє утворенню і виділенню назад в повітря приміщення шкідливих речовин. Використовувати добавку можна на постійній основі кожного 10-14 днів, але вона, в свою чергу, не є обов'язковою для застосування, якщо ви її не використовуєте, просто міняйте воду і промивайте прилад раз 3-4 дня.

Кожен компонент, що входить до складу очищувача і гігієнічної добавки, були розроблені і вироблені на відомих підприємствах хімічної індустрії, який мають необхідну спеціалізацію в області гігієни і очищення води.

В моделях Venta LP60, LP60 WiFi, LPH60 WiFi є запатентований НЕРА фільтр, здатний видаляти частинки нереально маленьких розмірів, для того щоб очистити даний фільтр досить періодично виймати його, промиваючи під напором води. Після цих нескладних дій
фільтр стає як новий!

Оточуйте себе виключно чистим повітрям!

Інші статті